Napi ajánlat

Napi ajánlat

Füstölt pisztráng filé olivás levélsalátán, tejszínes tormával 2.600,-Ft
Olasz paradicsom leves parmezánnal 1.200,-Ft
Spenót főzelék dupla tükörtojással 2.100,-Ft
Konfitált malacpofa zellerpürével, köményes padlizsánkrémmel 3.200,-Ft
Borjúmáj roston burgonyapürével 2.800,-Ft
Malackaraj füstölt csülök kombó párolt káposztával, törtburgonyával 3.200,-Ft
Juhtúróval töltött jércemell filé rántva joghurtos levélsalátával 3.100,-Ft
Thai zöld curry lazaccal, kókusztejes jázmin rizzsel 3.400,-Ft
Branzinó filé roston narancsos édesköménnyel, quinoával 3.800,-Ft
Rozé kacsamell wasabis meggymártással, mandulás burgonyafánkkal 3.800,-Ft
Fokhagymás tejfölben pácolt csirkecomb filé rántva, bécsi burgonyasalátával 2.700,-Ft
Túrófelfújt forró meggyel 1.200,-Ft
január 19., péntek

Blog

Itt van az ősz, itt van újra →

Az ősz ízei és színei, a szüret és az új borok, a közelgő Márton nap kihívás a konyhánk számára.
2015. október 11.

Egy kis enteriör →

Rövidül a nap, lehűl a levegő, az ember szívesen húzódik be már zárt helyre. Nem árt, ha ez a zárt hely otthonosan vonzó. Minden étkezés egy szertartás, a gyomor ünnepe, ehhez nemcsak az ízek és illatok fontosak, hanem az ambiance is.
2015. szeptember 15.

Kreinbacher borvacsora →

Kreinbacher borvacsora volt a Mezzoban január 24-én. Az étterem havonta szervez borvacsorákat, de az idei volt az első olyan rendezvény az elmúlt 4 évben, amelyik a pezsgőre alapult. Az étteremben 25 -féle bort 4 -féle pezsgőt és 3 -féle champagne-t poharazunk, ezért a borkedvelő vendégek tudják, hogy nálunk milyen széles a választék.
2015. február 09.

Ünnepek →

Úgy látszik a karácsony elmúltával a családi ünnepeké a főszerep a Mezzoban. Keresztelők, házassági évfordulók, születésnapok , esküvők töltik meg a különtermeket, a kandallós belső klubszobát és a télikertet.
2015. január 12.

Karácsonyi blog →

Felbolydult a város, a többség az elő-karácsonynak hódol. Sokan vásárolnak, mások szeretteiket látják vendégül, ismét mások munkatársaikkal töltik a december hónap karácsony előtti napjait.
2014. december 08.

Mezzo – egy névválasztás története →

Úgy éreztük, hogy egy korszak lezárult. Amikor kipattant a fejünkből az angol pub ötlete, akkor még nem nagyon voltak Budapesten laza hangulatú, padlószőnyeges, jól körülhatárolt identitású helyek. Mi akkor jelentős anglomán beütéssel nem kerestünk egyedi stílust, hanem belecsaptunk a John Bull Pub franchise rendszer tenyerébe és megalkottuk a Lúdláb helyén a virtigli angol „kocsmát”.
2014. november 24.

És lassan eljön a karácsony…. →

November-december a céges rendezvények, bulik időszaka. Ha tízzel több különtermünk lenne, az is foglalt lenne. A tizenkét fős privát klubszoba intimebb, szűkebb körű vacsorák, találkozók kedvelt helyszíne, de gyakran bizalmas 4-6 fős üzleti ebédeknek, tárgyalásoknak ad helyet. Művészek, üzletemberek adnak itt interjút, sokszor forgatnak zavartalanul. Kertre néző ablakai védettek a belátástól, a kandalló lángja meghitt hangulatot teremt.
2014. november 14.

Szent Márton és a libák →

Szent Márton Savariában (ma Szombathely) született a Kr. u. 316-os vagy 317-es évben.Apja jómódú, pogány katonatisztként szolgált, s jutalomból Itáliában kapott birtokot, a család így ott telepedett le. Gyermekként Ticinumban (ma Pavia) nevelkedett. 12 évesen úgy döntött, felveszi a kereszténységet. Katonának állt, de nem szerette a fegyvert, jótékonyságáról vált híressé.
2014. november 05.

Téli étlap ötletelés →

Indul a finomhangolás, kezdődik a téli étlap ötletelése. Bár ez az időszak inkább a céges bulikról, karácsonyi partikról szól, a bátrabbak még téli esküvői fogadást is tartanak, azért sokan áldoznak a meghitt kétszemélyes vagy szolid családi vacsoráknak.
2014. október 18.
 
 
 
 
Certificate of Excellence
2015 Winner