Napi ajánlat

Napi ajánlat

Libamáj mousse rukkolával 2.600,-Ft
Vargánya krémleves füstölt kacsamell csíkokkal 1.300,-Ft
Spenótfőzelék dupla tükörtojással 2.100,-Ft
Borjúmáj roston sütve burgonyapürével 2.800,-Ft
Zúzapörkölt galuskával 2.600,-Ft
Ludaskása gazdagon 2.700,-Ft
Tőkehal filé roston sütve citrus mártással, bébi spenóttal és burgonyapürével 3.800,-Ft
Fácánmell filé csicsóka krémmel és pirított lilaburgonyával 3.800,-Ft
Omlós libacomb káposztás cvekedlivel 3.900,-Ft
Libamell roston vörösboros aszalt szilva krémmel, mandulás burgonyafánkkal 3.900,-Ft
Malaccsülök hagymás törtburgonyával és párolt káposztával 3.200,-Ft
Osztrák sertéspecsenye panko morzsában sütve, joghurtos levélsalátával 3.200,-Ft
Fokhagymás tejfölben pácolt csirkecomb filé rántva, bécsi burgonyasalátával 2.700,-Ft
Almás-diós palacsinta csőben sütve 1.100,-Ft
november 19., vasárnap

Kedves Vendégeink!

Virtuális séta a Mezzo Music Étteremben


Húsz éve nyitottuk meg a Budai Lúdláb étterem helyén az akkor újdonságnak számító John Bull Automobile Pubot. A mára már három vendéglátós diplomával rendelkező család valamennyi tagja részt vett a gasztronómiai részletek kialakításában, tisztelve a hagyományt, de vállalva az evolúciót.

2010-ben új designnal és új névvel leptük meg törzsvendégeinket. A swing stílusban berendezett, meleg színekkel operáló belső termet egy francia gyarmati stílusú télikert egészíti ki a reggelizők nagy örömére. Az elbújni vágyókat egy meghitt különterem várja.

A stabil törzsvendégkör igényeit követve alakítjuk folyamatosan az étlapot, a hagyományos „nagymama” ízei mellett az európai gasztronómiai újdonságokat is bemutatjuk. A világ sok országából érkeznek receptjeink és alapanyagaink, felkutatva azokat az ízeket, amelyek egyaránt jelentenek izgalmat és harmóniát. A válogatott, ellenőrzött forrásból származó minőségi alapanyagok, a modern technológia és a biztos íz-érzékű és kezű szakácsaink garantálják az eredményt.

Különös hangsúlyt kap a borok kínálata. A kis kézműves műhelyek ínyencségei mellett a hagyományosan szép és ismert borok is helyet kaptak a borlapon.

És hogy kerek legyen az élmény: az ételeket és borokat zenével keretezzük. A könnyű jazz minden este háttérként szolgál a vacsorához, neves zenekarok és szóló hangszeresek váltják egymást.

Harmóniára törekszünk. Az étkezés, a környezet és a zene harmóniájára. A MEZZO egy életérzés szeretne lenni, amely újra és újra visszacsábítja a vendégeket.

Haris Gasztronómia
Haris György

Haris György

Mindig is szerettem vendégül látni. Szeretek főzni, új ízeket kipróbálni, jó borokat kóstolni. Feleségem fantasztikus konyhát visz otthon, ebből is próbálok itt-ott belevarázsolni az étlapba. A magyar és a spanyol/baszk konyha a kedvencem, de külföldön járva hazahozunk néha különleges recepteket is, amelyek aztán a napi ajánlatban megjelennek. Ma már a legelső vendégeink gyerekei is hozzánk járnak, láttuk őket a gyerekeinkkel együtt felnőni.. Kicsit olyan is ez az étterem: mint egy nagy család.
Rátonyi Tibor

Rátonyi Tibor

Több mint 20 éve vezetem a Mezzo-t, mely korábban John Bull Pub néven üzemelt. Imádom a munkámat, és mindent, ami azzal jár, még akkor is, ha néha nehézségekkel kell szembenéznem. Az évek során a vendégeinktől kapott sok-sok pozitív visszajelzés és szeretet ad újra és újra erőt és lendületet a munkámhoz. Az általuk használt: „végre hazaértünk” meleg szavak jelentik számomra a legnagyobb elismerést. Ha véletlenül nem vagyok az étteremben, akkor szívesen élvezem a békét és a nyugalmat egy csendes, vízparti helyen, ahol töltődöm.
Ágh Tamás

Ágh Tamás

Én 1997 óta erősítem az étterem törzsgárdáját, fiatal felszolgálóként kezdtem, mára Tibor helyettese vagyok... Feladataim közé tartozik többek között az étterem italkészletének kiválasztása, kezelése és színesítése.
Szakképesítést szereztem WSET felsőfokú borkurzuson, barista és sommelier végzettséggel is rendelkezem.
Nős vagyok és egy leendő futballsztár apukája.
 
 
 
 
Certificate of Excellence
2015 Winner