Napi ajánlat

Napi ajánlat

Füstölt pisztráng filé olivás levélsalátán, tejszínes tormával 2.600,-Ft
Olasz paradicsom leves parmezánnal 1.200,-Ft
Spenót főzelék dupla tükörtojással 2.100,-Ft
Konfitált malacpofa zellerpürével, köményes padlizsánkrémmel 3.200,-Ft
Borjúmáj roston burgonyapürével 2.800,-Ft
Malackaraj füstölt csülök kombó párolt káposztával, törtburgonyával 3.200,-Ft
Juhtúróval töltött jércemell filé rántva joghurtos levélsalátával 3.100,-Ft
Thai zöld curry lazaccal, kókusztejes jázmin rizzsel 3.400,-Ft
Branzinó filé roston narancsos édesköménnyel, quinoával 3.800,-Ft
Rozé kacsamell wasabis meggymártással, mandulás burgonyafánkkal 3.800,-Ft
Fokhagymás tejfölben pácolt csirkecomb filé rántva, bécsi burgonyasalátával 2.700,-Ft
Túrófelfújt forró meggyel 1.200,-Ft
január 19., péntek

Kedves Vendégeink!

Virtuális séta a Mezzo Music Étteremben


Húsz éve nyitottuk meg a Budai Lúdláb étterem helyén az akkor újdonságnak számító John Bull Automobile Pubot. A mára már három vendéglátós diplomával rendelkező család valamennyi tagja részt vett a gasztronómiai részletek kialakításában, tisztelve a hagyományt, de vállalva az evolúciót.

2010-ben új designnal és új névvel leptük meg törzsvendégeinket. A swing stílusban berendezett, meleg színekkel operáló belső termet egy francia gyarmati stílusú télikert egészíti ki a reggelizők nagy örömére. Az elbújni vágyókat egy meghitt különterem várja.

A stabil törzsvendégkör igényeit követve alakítjuk folyamatosan az étlapot, a hagyományos „nagymama” ízei mellett az európai gasztronómiai újdonságokat is bemutatjuk. A világ sok országából érkeznek receptjeink és alapanyagaink, felkutatva azokat az ízeket, amelyek egyaránt jelentenek izgalmat és harmóniát. A válogatott, ellenőrzött forrásból származó minőségi alapanyagok, a modern technológia és a biztos íz-érzékű és kezű szakácsaink garantálják az eredményt.

Különös hangsúlyt kap a borok kínálata. A kis kézműves műhelyek ínyencségei mellett a hagyományosan szép és ismert borok is helyet kaptak a borlapon.

És hogy kerek legyen az élmény: az ételeket és borokat zenével keretezzük. A könnyű jazz minden este háttérként szolgál a vacsorához, neves zenekarok és szóló hangszeresek váltják egymást.

Harmóniára törekszünk. Az étkezés, a környezet és a zene harmóniájára. A MEZZO egy életérzés szeretne lenni, amely újra és újra visszacsábítja a vendégeket.

Haris Gasztronómia
Haris György

Haris György

Mindig is szerettem vendégül látni. Szeretek főzni, új ízeket kipróbálni, jó borokat kóstolni. Feleségem fantasztikus konyhát visz otthon, ebből is próbálok itt-ott belevarázsolni az étlapba. A magyar és a spanyol/baszk konyha a kedvencem, de külföldön járva hazahozunk néha különleges recepteket is, amelyek aztán a napi ajánlatban megjelennek. Ma már a legelső vendégeink gyerekei is hozzánk járnak, láttuk őket a gyerekeinkkel együtt felnőni.. Kicsit olyan is ez az étterem: mint egy nagy család.
Rátonyi Tibor

Rátonyi Tibor

Több mint 20 éve vezetem a Mezzo-t, mely korábban John Bull Pub néven üzemelt. Imádom a munkámat, és mindent, ami azzal jár, még akkor is, ha néha nehézségekkel kell szembenéznem. Az évek során a vendégeinktől kapott sok-sok pozitív visszajelzés és szeretet ad újra és újra erőt és lendületet a munkámhoz. Az általuk használt: „végre hazaértünk” meleg szavak jelentik számomra a legnagyobb elismerést. Ha véletlenül nem vagyok az étteremben, akkor szívesen élvezem a békét és a nyugalmat egy csendes, vízparti helyen, ahol töltődöm.
Ágh Tamás

Ágh Tamás

Én 1997 óta erősítem az étterem törzsgárdáját, fiatal felszolgálóként kezdtem, mára Tibor helyettese vagyok... Feladataim közé tartozik többek között az étterem italkészletének kiválasztása, kezelése és színesítése.
Szakképesítést szereztem WSET felsőfokú borkurzuson, barista és sommelier végzettséggel is rendelkezem.
Nős vagyok és egy leendő futballsztár apukája.
 
 
 
 
Certificate of Excellence
2015 Winner