HU
  • EN

Kedves Vendégeink!

Virtuális séta a Mezzo Music Étteremben


1994-ben nyitottuk meg a Budai Lúdláb étterem helyén az akkor újdonságnak számító John Bull Automobile Pubot. A mára már három vendéglátós diplomával rendelkező család valamennyi tagja részt vett a gasztronómiai részletek kialakításában, tisztelve a hagyományt, de vállalva az evolúciót.

2010-ben új designnal és új névvel leptük meg törzsvendégeinket. A swing stílusban berendezett, meleg színekkel operáló belső termet egy francia gyarmati stílusú télikert egészíti ki a reggelizők nagy örömére. Az elbújni vágyókat egy meghitt különterem várja.

A stabil törzsvendégkör igényeit követve alakítjuk folyamatosan az étlapot, a hagyományos „nagymama” ízei mellett az európai gasztronómiai újdonságokat is bemutatjuk. A világ sok országából érkeznek receptjeink és alapanyagaink, felkutatva azokat az ízeket, amelyek egyaránt jelentenek izgalmat és harmóniát. A válogatott, ellenőrzött forrásból származó minőségi alapanyagok, a modern technológia és a biztos íz-érzékű és kezű szakácsaink garantálják az eredményt.

Különös hangsúlyt kap a borok kínálata. A kis kézműves műhelyek ínyencségei mellett a hagyományosan szép és ismert borok is helyet kaptak a borlapon.

És hogy kerek legyen az élmény: az ételeket és borokat zenével keretezzük. A könnyű jazz minden este háttérként szolgál a vacsorához, neves zenekarok és szóló hangszeresek váltják egymást.

Harmóniára törekszünk. Az étkezés, a környezet és a zene harmóniájára. A MEZZO egy életérzés, amely újra és újra visszacsábítja a vendégeket.

Haris Gasztronómia

Napi ajánlat

Bécsi tányérhús (almás torma, paraj, röszti)

Málnás kápia paprika krémleves

3.800,-

2.400,-

Paradicsomos káposzta fasírttal

3.600,-
Borjúmáj roston burgonyapürével 5.200,-
Tőkehal filé roston vajmártással grillezett zöldségekkel 6.400,-
Töltött tök jázmin rizzsel 5.200,-
Panko morzsában sütött tintahalkarikák dresszinges levélsalátával 5.600,-
Borjúpaprikás galuskával

5.400,-
Rozé kacsamell meggyraguval édesburgonya pürével, pak choi-al 6.800,-
Fokhagymás tejfölben pácolt csirkecomb filé rántva osztrák burgonyasalátával 5.200,-
Máglyarakás 2.100,-

Április 28. vasárnap